Bus- & gruppebesøg

Mindeværdige oplevelser

Kulturhuset & Skulpturparken har det hele Et oplevelsescenter, hvor der er højt til himlen og plads til alle uanset alder. Kunst, kultur, god mad og skulpturer er i fokus - smukt beliggende mellem skov og strand. Er I over 10 personer tilbyder vi endda fordelagtige rabatter. Oplev Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling, og lad Jer friste i et inspirerende univers af kunst, keramik og unika.


Parkbesøg uden bespisning -  ca. 1.5 time
Parkbesøg m/ bespisning -  ca. 3 timer
Parkbesøg m/ foredrag og bespisning - ca. 3,5 timer

Se vores Bus- & Gruppebesøg brochure


Her mødes man så det huskes

I Kulturhuset- & Skulpturparkens univers bliver ethvert arrangement enestående. Uanset lejligheden og størrelsen på Jeres gruppe har vi faciliteterne til at gøre Jeres dag helt unik. Som prikken over i’et kan det hele kombineres med mad, kunst og foredrag. Lad Skulpturparken Blokhus tage Jer med på en eventyrlig grupperejse for at se de imponerende skulpturer i sand, træ og fiberbeton.

I den over 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus kan I forvente at se masser af smukke blomster samt eventyrlige sansehaver.


Vi danner rammen om Jeres tur

Skulpturparken Blokhus - vores udendørs park - er på over 20.000 m2, og har Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze. Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning, et hav af blomster og byder også på løbende events og aktiviteter.


Om Kulturhuset Blokhus

I Kulturhuset bliver gæsterne mødt af en inspirerende kunstbutik med et altid et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst, by hand og unikke gaveartikler, med særlig fokus på kvalitet og design. Det er også et helt unikt spisested – hvor ambitionen er at skabe synergi mellem mad og kunst – og at invitere indenfor til en oplevelse, der åbner for hele den historie og kunstudstilling, som Kulturhuset og Skulpturparken også rummer.

Storgruppepris 2022

Foreningsture & Busbesøg på min. 30 pers.

Voksne kr. 100,- per. pers.

Børn kr. 50,- per. pers.

Under 3 år eller over 90 år – GRATIS

Handicapledsagere med ledsagerkort har fri entré.


Arkaden

I vores Arkade Butikker har vi et stort udvalg af brugskunst, figurer, keramik, glas, malerier, jern, illustrationer og fine sager – helt specielt udvalgt til netop Skulpturparken. Vi har allieret os med nogle dygtige og lokale kunsthåndværkere og kunstnere - og så har vi også fine varer, som vi selv har hentet hjem fra udlandet. Her findes der også en lille fin Arkade Café, som sælger forfriskninger, is, pølser m.v.


Vestkysten 

"Vestkysten" er ideel til arrangementer for op til ca. 80 personer. Der anbefales min. 40-50 gæster for at akustik og stemning går op i en højere enhed. Vi kan dog tilpasse stemning og akustik efter alle antal. 

Klitstuen

"Klitstuen" er aktuel for op til ca. 55 spisende gæster. Antallet varierer efter bord- & menuvalg såsom buffet der kræver mere plads. Der er direkte udgang til p-pladsen med overdækkket terasse. 

Havestuen

"Havestuen" kan nemt huse 25 gæster til en intim fødselsdag eller brunch. Denne kan også bookes i forlængelse af Orangeriet for større fester. Dette lokale er intimt og meget hyggeligt. 

Koncertsalen

"Koncertsalen" kan fint rumme op til ca. 350 spisende gæster. Ved foredrag eller siddende koncert  er der plads til 450 gæster. Der er direkte udgang samt scene, lyssætning, vægmalerier og egen bar. 


Prøv vores anretninger - pr. couvert kr. 195,-

- Serveres på bordene på fade og opsatser. Der er ta’ selv fra fadene på bordene.

Buffet til busselskaber og større gruppebesøg for min. 20 personer og kun mod forudbestilling.

Forår/sommer/efterår anretning

2 smagfulde forretter (1 m/ fisk & 1 uden fisk)

2 lune hovedretter + salat.

1 smagfuld dessert + frisk frugt.

Juleanretning

2 forretter fra klassisk julemenu.

2 hovedretter fra klassisk julemenu.

2 desserter fra klassisk julemenu.

Kaffebord

2 halve boller med smør. 1 stk. kringle. 1 stk. lagkage. Kaffe og te ad libitum. Serveres på fade m.v. ved bordene Pr. person kr. 110,- (specialpris for Foreningsture & Busbesøg på min. 30 pers.).

Klassisk Pålægsbord

Stort pølsebord med mange forskellige typer pålæg og et stort udvalg af hjemmelavet tilbehør. Lun leverpostej med sprød bacon. Udvalg af friskbagt rugbrød og specialbrød. Kaffe og te ad libitum. Serveres på fade m.v. ved bordene. Pr. person kr. 175,-


De sjoveste arrangementer 

Blokhus Sandskulptur Festival 

- En verden af sand

I samarbejde med nogle af verdens førende kunstnere sætter vi hvert år rammerne for nye kunstværker i sand. Blokhus Sandskulptur Festival påbegyndes hvert år i april, hvor nogle af verdens førende sandskulptører udformer nye enorme sandskulpturer ud fra årets tema. Vær’ med og oplev processen, hvor internationale skulptører går fra at lave stregtegninger på et stykke papir til at udforme tonstunge sandskulpturer. Årets nye sandskulpturer kan se til og med december.

Blokhus Træskulptur Festival 

- Skovens magi

Kom helt tæt på skovens magi og store fortællinger, til Træskulptur Festival i august, hvor rå egetræsstammer forvandles til spændende og imponerende fortællinger. Det er noget af et spændende syn, når nogle af verdens førende træskulpturkunstnere, med store motorsave, over 3 dage forvandler 200 år gamle egestammer til individuelle skulpturer efter et nyt tema hvert år. Parken udstiller over 100 mega store træskulpturer

Magisk Jul 

-2 millioner julelys

Oplev en eventyrlig julestemning, magisk julebelysning og Nordens smukkeste lyd- og lysshow blandt et strålehav af tusindvis af lysdekorationer med mere end 1,5 million julelys fra den ultimo november hvert år. Gå også på opdagelse i Skulpturparkens juleby med julehytter og den 600 m2 butiksarkade. Her venter Jer kunsthåndværk, isenkram, skind og uld, julens specialiteter, grafisk design, planter, dekorationer og alt i gaveidéer, lækker gløgg og lys.


Mellem Blokhus Strand, klitplantagen og det hyggelige byliv


Benyt os som din primære destination – eller kombinér turen hertil med andre oplevelser i nærheden.
Årligt træder over 150.000 gæster ind over dørtærsklen – og vi håber, at denne brochure giver anledning til,
at du/I gerne vil på tur hertil. Det er gratis at besøge Kulturhusets Kunstbutik, Restaurant og Café,
mens der betales entré til Skulpturparken Blokhus.
Her er nogle ideer til, hvordan I kan gøre dagen festlig for Jeres gruppe:


♦ Éntre til alle.
♦ Book Jeres eget lokale med verdensberømte vægmalerier til at modtage gæsterne.
♦ Nyd en lækker frokostbuffet & drikkevarer.
♦ Foredrag om stedet.
♦ På tur i Skulpturparken.
♦ Medbring gerne egen madkurv og drikkevarer, som I kan nyde ude i parken.
♦ Kun fantasien sætter grænser og vi skræddersyr gerne dagen helt efter Jeres behov.

 

Kontakt os

 tlf.: +4588443388 & mail@kulturhusetblokhus.dk

 


 


 

Åbent dagligt fra kl. 15.00

Åbent dagligt fra kl. 15.00

Køb online billetter


Køb her
Café og restaurant

Café og restaurant

Oplev kunst, musik & fester


Læs mere om Fester & Selskaber
Book bord: Magisk Julebuffet

Book bord: Magisk Julebuffet

Serveres hver weekend til Magisk Jul


Book her
Spis godt til Magisk Jul

Spis godt til Magisk Jul

Alt fra juleplatter til saftige burgere


Se menu