Corona

Genåbning af Skulpturparken 

Du kan igen besøge os fra den 24. april kl. 10.00.

Med genåbningen følger et nyt krav fra myndighederne om, at alle gæster skal kunne fremvise dokumentation for, at de er blevet testet negativ for Covid-19 maks. 72 timer før ankomsten til Skulpturparken samt caféen i Kulturhuset Blokhus. Du skal ikke fremvise dokumentation for at shoppe i Kulturhusets Kunstbutik.


 

Corona krav 

Planen for genåbning er bundet op på den nuværende smitte-situation. Denne side er opdateret den 24.03.2021.

 

Coronapas

Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test). Børn under 15 år vil være undtaget. Dette skal fremvises ved ankomst. 
 

Fra 24. april 2021
Vi har åben med coronapas for udendørsservering i cafeerne.

Fra 6. maj 2021
Der er åbent med coronapas for indendørs servering i restauranten og cafeerne mv.

Fremadrettet 2021

Der er nu fremlagt en genåbningsplan med en række pejlemærker. Det er positivt. Men planen giver desværre ikke al klarhed om vores erhverv. Der er ikke klar besked om hvornår grænserne kan åbnes, hvornår møder igen kan planlægges, eller hvornår bryllupsfesten kan foregå. Vi afventer derfor også yderligere informationer. 

 

Mundbind / Visir

Hvis du besøger et spisested, eller i øvrigt indendørs arealer i parken,eller huset, så skal du bære mundbind eller visir, når du er gående eller stående. Sidder du ved et bord, er det ikke et krav at bære mundbind.

 


Det betyder, at du skal medbringe

·        Dokumentation for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen) som er maks. 72 timer gammel ved ankomsten til Skulpturparken & Kulturhusets café.

·        Dokumentationen skal indeholde den testede persons navn, testtidspunkt samt testresultat

·        ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort

 

Dokumentation kan både foreligge i papirformat og elektronisk

 

Følgende er undtaget fra kravet om at fremvise en negativ test:

·        Børn til og med 14 år

·        Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test

·        Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test

·        Personer, der tidligere har været smittet med covid-19, som kan fremvise dokumentation for en covid-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for ankomst til Skulpturparken. 

 

Derudover gælder fortsat følgende restriktioner fra myndighederne:

·        Butikker og toiletter er åbne

·        Forsamlingsforbud på ti personer (en samlet flok må ikke forsamles mere end 10, men der er tilladt op til 5000 gæster i parken på én gang. Dog er der sjælden mere end 2000 gæster på én gang. 

·        Afstandskrav på 2 meter når man gør ophold, fx ved skulpturer, installationer mv. 

·        Krav om brug af mundbind eller visir på indendørs steder (butik, reception, mad-bestilling og toiletter)

Vi råder over et meget stort areal på hele 20.000 M2, så der er rigeligt med plads til, at både gæster og medarbejdere kan holde den krævede minimumsafstand. Vi kalder det et trygt besøg med højt til himlen.

Derudover henstiller vi til at overholde alle ensretninger, afstandsmarkeringer og følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om smitteforebyggelse.

Skulpturparken & Kulturhuset Blokhus følger til enhver tid de danske sundhedsmyndigheders anvisninger, og vi opdaterer løbende vores retningslinjer i takt med eventuelle justeringer i myndighedernes anvisninger.