Corona

Vejledning ift. Corona i Skulpturparken & Kulturhuset

Vi har åbent hver dag fra kl. 10.00.


 

Corona krav 

Planen for genåbning er bundet op på den nuværende smitte-situation. Denne side er opdateret den 26.07.2021.


Vi har åben med coronapas for indendørs- og udendørs servering i caféen. 
Kravet om coronapas er afskaffet ved udendørsservering - dog er vores udendørs servering inde selve Skulpturparken, hvormed coronapas hos os skal fremvises til den 1. august. 

 

Coronapas

Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 96 timer (både PCR- og antigen-test). Børn under 15 år vil være undtaget. Dette skal fremvises ved ankomst. 

Det sker

Fra og med den 1. august ophæves kravet om Coronapas i Skulpturparken mens man forsat skal vise coronapas ved bespisning indendørs i Kulturhuset. 

 


Følgende er undtaget fra kravet om at fremvise en negativ test:

·        Børn til og med 14 år

·        Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test

·        Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test

·        Personer, der tidligere har været smittet med covid-19, som kan fremvise dokumentation for en covid-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for ankomst til Skulpturparken. 

Vi råder over et meget stort areal på hele 20.000 M2, så der er rigeligt med plads til, at både gæster og medarbejdere kan holde den krævede minimumsafstand. Vi kalder det et trygt besøg med højt til himlen.

 

Derudover henstiller vi til at overholde alle ensretninger, afstandsmarkeringer og følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om smitteforebyggelse.

Skulpturparken & Kulturhuset Blokhus følger til enhver tid de danske sundhedsmyndigheders anvisninger, og vi opdaterer løbende vores retningslinjer i takt med eventuelle justeringer i myndighedernes anvisninger.