Om

Genbrug med nyt liv

Deltag i en uforglemmelig oplevelse - med skrotkunst i fokus


Genbrugsfestival

23. marts - 31. marts 2024 kl. 10-17 alle dage

I hele påsken 2024 afholder Skulpturparken Blokhus ”GENBRUGSFESTIVAL”, hvor vi udstiller værker og kunst med noget på hjertet, der alle er lavet med genbrugsmaterialer efter temaet: ”Genbrug med nyt liv”.

Der er mulighed for at se Skulpturparken i sin rå form – og parkens mange andre smukke skulpturer. Foruden de smukke værker er der også mulighed for at gøre en god handel i parken, hvor der bl.a. er salg af luksuslopper, kunst og genbrug.

Entré kr. 65,- uanset alder (specialpris).

Åbningsindvielse 23. marts kl. 10.00

Oplev Dunkelfolket dunkle -  improvisatorisk masketeater. Kom helt tæt på - og alligevel helt langt væk fra det dunklende masketeater. De er vilde, sjove, lidt uhyggelige - men helt vildt meget til stede blandt publikum. 

Mød

Vi præsenterer særudstillinger, genbrugskunst, store skulpturer og er også med til at facilitere socialøkonomiske værker. Læs med herunder - og bliv klogere på mange af påskens udstillere. 

Udstillere

Særudstilling & værker 
Eva Tor Hansen

EvaTorArt

Udstilling af værker
Alberte Husted Echers

DoctorMOon 

Udstilling af værker
Tina Fredborg

Sandjkaergaard


Værker samt budskabsbar
Råt&Godt

Råt&Godt

Udstilling af værk 
Mikkel Munk Iversen & Christian Steen Møller 

Hest i galop i genbrugstræ

Udstilling af værk
Rita Levorsen 

Svineriet

Udstilling af værk Kurt Thorhauge


Udstilling af værk 
Vilma og Dea

Livets træ

STEM

Vi præmierer de store udendørs værker. Vær' med til at stemme på festivalens flotteste værker
1. pladsen præmieres med intet mindre end kr. 10.000,-
2. pladsen præmieres med kr. 5000,-
3. pladsen præmieres med kr. 1000,-

Bagom
Råt&Godt

Råt&Godt deltager til Genbrugsfestival 2024.
De er en socialansvarlig virksomhed med værksteder og materialebank, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer udover ledighed i beskæftigelse eller uddannelse. 
Der arbejdes primært med lokale genbrugs- og restmaterialer.

Oplev deres kunstværker, særudstilling samt salg af genbrugsmøbler mv. 

Bagom
Eva Tor Hansen
Evatorsart

Den autodidakte ”skrammelkunstner”,  Eva Tor Hansen, har været tingfinder og samler fra barnsben. Hun zappede i årevis rundt mellem forskellige kreative genrer.

I 2013 erhvervede Eva og hendes mand en ødegård i Sverige, og dér landede hun på den rigtige krea-hylde, da hun begyndte at lave træskulpturer af træ, svampe, tang osv., som hun fandt i naturen.

En kombination af eget gammelt jern fra laden i Sverige og fascination af andre skrotkunstneres værker gav hendes lyst til at lære at svejse. Det lærte hun i 2022 og blev begejstret for de nye muligheder det gav at mestre svejsning og bearbejdning af metal.


Glæd jer til at opleve Eva Tors værker - både i Skulpturparkens åbne rum, men også som særudstilling til Genbrugsfestival 2024.