Sandskulptur Festival

Sandskulptur Festival


Lęs mere
World's Biggest Sandcastle Blokhus

World's Biggest Sandcastle Blokhus


Lęs mere
Fester & Selskaber

Fester & Selskaber


Lęs mere
Events & Aktiviteter

Events & Aktiviteter


Lęs mere
Magisk Jul

Magisk Jul


Lęs mere
Fester & Selskaber

Fester & Selskaber


Lęs mere
Bus- & Gruppebesøg

Bus- & Gruppebesøg


Lęs mere
Cafe & Restaurant

Cafe & Restaurant


Lęs mere
World's Biggest Sandcastle

World's Biggest Sandcastle


Lęs mere

Kunstbutik & Galleri

 


Kunst- & Gavebutik 

Du finder den inspirerende kunstbutik i Kulturhuset Blokhus. Her kan du opleve et stort og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst, by hand og unikke gaveartikler, med særlig fokus på kvalitet og design. Butikken repræsenterer derudover omkring 10 kunsthåndværkere fra Danmark og udlandet indenfor blandt andet keramik, glas, malerier, jern, illustrationer, smykker, unika og brugskunst af høj kvalitet., således butikken hele tiden er dynamisk og levende.


Kunstgalleri & Udstilling i Arkaden

I vores Arkade, som er placeret inde i selve Skulpturparken, har vi i to afdelinger - Kunstudstillingen og Galleriet - et stort udvalg af brugskunst, figurer, keramik, illustrationer, nips og fine sager – helt specielt udvalgt, til netop denne butik i Skulpturparken. Vi har allieret os med nogle dygtige og lokale kunsthåndværkere og kunstnere - og så har vi også fine varer, som vi selv har hentet hjem fra udlandet. Vores butik og udstilling repræsenterer derudover omkring 15 kunsthåndværkere fra hele Danmark indenfor blandt andet keramik, glas, malerier, jern, illustrationer, tekstil og smykker – unika og brugskunst af høj kvalitet.

Michaela Joseph

Du finder smukke og farverige skulpturer og keramik fra Michaela Joseph i Arkaden. 

Thomas Hoffmann

Oplev de finurlige og farverige skulpturer fra Thomas Hoffmann i Galleriet i Arkaden. 

Kunstpuder

I Kunstbutikken samt Kunstudstillingen er der smukke vævede puder fra Jules Pansu og Poulin Design med kunstværker af de største kunstnere verden har set,

Galleri


I Galleriet udstillier Avanti med smukke malerier, plakater, kunstværker og illustrationer. 

Oplev vores butikker med skiftende gæstekunstnere

Man er altid meget velkommen til at lade sig inspirere af det skønne kunsthåndværk og af vores gæstekunstnere i begge vores butikker. Vores produkter har et udtryk, en kvalitet og et prisleje, der gør dem interessante som personlige gaveideer og selvforkælelsesobjekter.

Værker til salg i Skulpturparken

Her er et udpluk af skulpturer og kunstværker som er til salg i Skulpturparken. De er lavet af bl.a. Jens Galschiøt, Flemming Holm, Max Højer Jacobsen, Benny Wouters, Fares Al-Kharrat, Flemming Nielsen, Mølgaard Jernkugler samt Thy Granit.

Rust- & Jern

 

Metal & Bronze

 

Sten- & granit

Fiberbeton Skulpturer


 

Unika 

Nips og pynt

Bronze

Keramik & sten