Sandskulptur Festival

Sandskulptur Festival


Læs mere
Cafe & Restaurant

Cafe & Restaurant


Læs mere
Fester & Selskaber

Fester & Selskaber


Læs mere
Events & Aktiviteter

Events & Aktiviteter


Læs mere
Magisk Jul

Magisk Jul


Læs mere
Fester & Selskaber

Fester & Selskaber


Læs mere
Bus- & Gruppebesøg

Bus- & Gruppebesøg


Læs mere

Events

Masser af events 

- hele året


Udsigt til fest

4.,5. & 6. juni

Har du udsigt til fest i den kommende tid? - De kommende år? Så ta' med til ”Udsigt til fest” og få inspiration til dit bryllup, din fødselsdag, Jeres jubilæum, sølvbryllup eller børnenes konfirmation. Vi elsker at pynte og derfor præsenterer vi denne weekend forskellige og smukt opdækkede festborde, viser vores unikke festsale og giver dig inspiration, samt et godt tilbud på din næste fest.

 

Indvielse

13. maj

Vi byder hjertelig velkommen til den officielle indvielse af Blokhus Sandskulptur Festival Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 13. maj, hvor der bliver mulighed for at se de færdige og imponerende sandskulpturer, der er udarbejdet af nogle af verdens førende sandskulptører. Der er næppe et barn, der ikke har hørt historien om Noa og dyrene på arken. I Skulpturparken Blokhus giver vi i år en spændende fortolkning i sand om Noa og ikke mindst et sandet overblik over beretningen om Noas Ark.  

 


Hune By Night 

19. juli

I forbindelse med Open By Night i Hune, vil du mandag d. 19. juli kunne opleve en imponerende veteranbilsudstilling ved Kulturhuset og Skulpturparken. Her ruller mellem 60-80 veteranbils-entusiaster ind over parkeringspladsen fra kl. 17.00. Oplev de veltrimmede maskiner sætte kulør på hele området og få samtidig en go’ snak med entusiasterne bag.

Mors Dag 

9. maj

Det er den perfekte dag at give lidt tilbage af al den kærlighed, som mor har givet. Mor får halv pris på entré og halv pris på mad i caféen. Vi glæder os til at fejre mor sammen med Jer - og give uforglemmelige og mindeværdige oplevelser til mor.

Joachims dag

7. juni

H.K.H. Prins Joachims fødselsdag - en stor dag som hylder Joachim. Og dermed også en ekstra hyldest til alle der hedder Joachim. Der er GRATIS entré til alle der hedder Joachim - og vi fejrer også dagen med halv pris på mad i caféen til Joachim.

 


Designers Market

22.-24. maj & 29.-30. maj

Vi støtter nogle af Danmarks nye kreative talenter, der alle har ét ønske. At vise deres kunst indenfor bla. moderne– eller mere klassiske stilarter. Her vil kunne ses – og købes, alt inden for grafiske produktioner, malerier, keramik, glas, smykker osv. Begivenhenden ”Designers Market” vil kunne opleves over flere weekender i 2021. 

En verden af pil

26.-27. juni

Velkommen til en hel weekend i pilens tegn. Her udstiller en pileflettere, kreative aktører og entusiaster fra hele Danmark alt hvad der rimer på pil. Oplev bl.a. salg af pil, flet til haven og hjemmet, kunstværker i pil, flotte fade, dekorationer, ophæng og meget mere. Eventen understøttes af spændende kunst og design, der falder i tråd med pilens verden.

Bedsteforældreweekend

11.-13. juni

Hygge for ungerne og de bedste. Synes dine unger også, at noget af det allerbedste er at være sammen med bedsteforældrene? Så kan det være, denne weekend skal være i bedsteforældrenes tegn, når Skulpturparken afholder Bedsteforældreweekend. Hver bedsteforælder kan tage ét barn i alderen 0-12 år med gratis.


Træskulptur Festival 

13.-15. august

Oplev når mere end 100 års gamle egetræsstammer forvandles til imponerende træskulpturer. Vi lader spånerne flyve på en helt særlig måde i 2021 - hvor du har mulighed for på forhånd at bestille din drømmeskulptur, se den blive udformet og købe den til en specialpris. Du kan også komme og opleve processen med hele familien og måske endda byde ind på auktionen. 

Træskulptur Kursus

5.-6. juni

Er du også fascineret af naturens kunst? Har du ofte drømt om at kunne gøre træskulptørerne deres kunst efter? Det har du muligheden for nu. I samarbejde med én af Danmarks bedste træskulptører, Save Niels (bl.a. kendt fra Blokhus Træskulptur Festival), udbyder vi  et weekendkursus i skulptursavning. Her vil du lære teknikker og samtidig afslutte kurset med dine egne flotte skulpturer. Tilmeld dig på mail@kulturhusetblokhus.dk 

Magisk Jul

6. november -30. december

Oplev en eventyrlig og magisk jul i årets mørke måneder - der lyses op af bl.a. 1,5 million julelys, et strålehav af oplysende figurer og skulpturer og et hyggeligt julemarked med alt lige fra uldvarer og julepynt til søde sager og flot kunst til hjemmet. Denne helt særlige oplevelse er spændende for hele familien - og udfolder sig på intet mindre end 20.000m2.

 

Ghosts & Lollipos

24. september

Koncertstart: Kl. 20,00 til kl. 23,00 Pris pr. person: 250,00 ekskl. gebyr. Tilkøb 2 retters ”Surprise”koncertmenu fra kl. 18,00. Tilkøbspris koncertmenu pr. person kr. 195,00. Køb billetter HER

 

Comedy & Musik

8. oktober / Nyt dato primo 2022

Vi fyrer op for et brag af en aften med comedy af intet mindre end 3 comedy-stjerner, tilsat lidt lækkert musik, en bragende buffet, en åben bar og aldeles sjove anekdoter og historier. 

 

Dans & D-wine

4 fredage i 2022

Der skal fest, farver og masser af musik over stepperne i 2022, hvorfor vi inviterer til 4 fredage med Dans & D-Wine. Vi smager på lækre vine, drinks og får gode fortællinger herom og slutter aftenen af med en svingom på dansegulvet. Øl-,vin-,gin- og portvinsmagninger. 

Open Call for Artists

Frist marts 2021 / udvidet deadline

Open Call for Artists er i gang. Vi inviterer dygtige kunstnere til at udstille deres installationer og kunstværker i parken - således vi garanterer Jer en skiftende udstilling og forskelligartede kunstoplevelser fra hele verden.

  • Se informationsmateriale på dansk her
  • Se informationsmateriale på engelsk her

 


Fars Dag

5. juni

Det er den perfekte dag at give lidt tilbage af al den kærlighed, som far har givet. Far får halv pris på entré og halv pris på mad i caféen. Vi glæder os til at fejre far sammen med Jer - og give uforglemmelige og mindeværdige oplevelser til far – og resten af familien.

Happy Birthday

Fødselaren er gratis

Har du fødselsdag – og ønsker du at fejre dagen i Skulpturparken Blokhus? – Så byder vi dig hjertelig velkommen og et stort tillykke med gratis entré. Ved vores Velkomstcenter og billetluge, viser du blot gyldigt billedlegitimation.  Vi ønsker dig og dine gæster en fantastisk fødselsdag i vores 20.000 m2 store skulpturpark. 


Botanik & Bobler

Ta’ med på en inspirerende kunst- og kulturrejse igennem Skulpturparkens 20.000 m2 store parkanlæg. Her kommer vi forbi store kunstværker i både træ, sand, bronze mm. samt et hav af blomster og sanselige oplevelser. Vi fortæller historien om ”den gamle skole”, der i dag rummer én af Danmarks største skulpturparker. Undervejs skåler vi et glas bobler.

1.juni, 8. juni, 15. juni, 22. juni, 29. juni, 6. juli, 13. juli,  20. juli, 27. juli, 3. august kl. 15 – 16

Mødested: Ved terrassen til Orangeriet, inde i Skulpturparken Blokhus.

Under nuværende restriktioner er der 9 pladser pr. tur. 

Pris: Kr. 30. pr. pers. 

Bemærk. Prisen på dette arrangement er kun gældende for aktiviteten: Botanik & Bobler. Entré til parken betales separat.Tilmelding nødvendig HER