Sandskulptur Festival

Sandskulptur Festival


Læs mere
World's Biggest Sandcastle Blokhus

World's Biggest Sandcastle Blokhus


Læs mere
Fester & Selskaber

Fester & Selskaber


Læs mere
Events & Aktiviteter

Events & Aktiviteter


Læs mere
Magisk Jul

Magisk Jul


Læs mere
Fester & Selskaber

Fester & Selskaber


Læs mere
Bus- & Gruppebesøg

Bus- & Gruppebesøg


Læs mere
Cafe & Restaurant

Cafe & Restaurant


Læs mere
World's Biggest Sandcastle

World's Biggest Sandcastle


Læs mere

Events

Masser af events 

- hele året


Botanik & Bobler

15. juni, 22. juni29. juni, 6. juli13. juli 20. juli, 27. juli, 3. august kl. 15 – 16

Ta’ med på en inspirerende kunst- og kulturrejse igennem Skulpturparkens 20.000 m2 store parkanlæg. Her kommer vi forbi store kunstværker i både træ, sand, bronze mm. samt et hav af blomster og sanselige oplevelser. Vi fortæller historien om ”den gamle skole”, der i dag rummer én af Danmarks største skulpturparker. Undervejs skåler vi et glas bobler.

Mødested: Ved terrassen til Orangeriet, inde i Skulpturparken Blokhus.

Der er 20  pladser pr. tur. 

Pris: Kr. 30. pr. pers. 

Bemærk. Prisen på dette arrangement er kun gældende for aktiviteten: Botanik & Bobler. Entré til parken betales separat.Tilmelding nødvendig HER

Ghost & Lollipop

24. september

Vi præsenterer her 2 af de mest populære grupper som var med helt fra begyndelsen, - dengang der var hentehår og skørter til asfaltbal. Glæd Jer til en festlig koncertaften for de danseglade.


Begge grupper opnåede en idol dyrkelse uden lige, og vi skal i Kulturhusets smukke koncertsal opleve et sus af sange og melodier som dengang fik pigehjerterne til at banke højlydt. Det bliver et brag af en fest - husk danseskoene.

Koncertstart: Kl. 20,00 til kl. 23,00 Pris pr. person: 250,00 ekskl. gebyr. Tilkøb 2 retters ”Surprise”koncertmenu fra kl. 18,00. Tilkøbspris koncertmenu pr. person kr. 195,00. Køb billetter HER


Hune By Night 

19. juli

I forbindelse med Open By Night i Hune, vil du mandag d. 19. juli kunne opleve en imponerende veteranbilsudstilling ved Kulturhuset og Skulpturparken. Her ruller mellem 60-80 veteranbils-entusiaster ind over parkeringspladsen fra kl. 17.00. Oplev de veltrimmede maskiner sætte kulør på hele området og få samtidig en go’ snak med entusiasterne bag.

En verden af pil

26.-27. juni

Velkommen til en hel weekend i pilens tegn. Her udstiller en pileflettere, kreative aktører og entusiaster fra hele Danmark alt hvad der rimer på pil. Oplev bl.a. salg af pil, flet til haven og hjemmet, kunstværker i pil, flotte fade, dekorationer, ophæng og meget mere. Eventen understøttes af spændende kunst og design, der falder i tråd med pilens verden.

Grand Opening

2. juli

Vi glæder os over at byde Jer alle velkommen til Grand Opening af Verdens Største Sandslot. Sandskulptørerne færdiggør de sidste detaljer, mens vi alle kan beundre Danmarks smukkeste sandslot - og du er inviteret med.

 


Træskulptur Festival 

13.-15. august

Oplev når mere end 100 års gamle egetræsstammer forvandles til imponerende træskulpturer. Vi lader spånerne flyve på en helt særlig måde i 2021 - hvor du har mulighed for på forhånd at bestille din drømmeskulptur, se den blive udformet og købe den til en specialpris. Du kan også komme og opleve processen med hele familien og måske endda byde ind på auktionen. 

Verdens Største Sandslot

Dagligt til 30. december

Oplev Verdens Største Sandslot dagligt på p-arealet ved Skulpturparken & Kulturhuset. Det smukke sandslot symboliserer bl.a. pejlemærker fra Jammerbugten og står som en smuk sandklippe i midten af en af Danmarks fortrukne destinationer - Blokhus. Gratis adgang. 

Magisk Jul

6. november -30. december

Oplev en eventyrlig og magisk jul i årets mørke måneder - der lyses op af bl.a. 1,5 million julelys, et strålehav af oplysende figurer og skulpturer og et hyggeligt julemarked med alt lige fra uldvarer og julepynt til søde sager og flot kunst til hjemmet. Denne helt særlige oplevelse er spændende for hele familien - og udfolder sig på intet mindre end 20.000m2.

 


Julefrokost i Kulturhuset

November & december

Magisk Jul med eventyrligt lys- og lydshow i Skulpturparken - eventyrlig julestemning. Velkomstdrink i Kulturhusets koncertsal. Danmarks lækreste julefrokostbuffet med mere end 30 forskellige velsmagende retter. Fest & dans med bl.a. live musik af festligt party band som spiller alle de bedste hits, som vi elsker at synge med på og danse til. Natmad.
Skriv Jer op til en festlig og magisk julefrokost med vennerne eller virksomheden. Præcise datoer følger snarest. Mail@kulturhusetblokhus.dk 

Happy Birthday

Fødselaren er gratis

Har du fødselsdag – og ønsker du at fejre dagen i Skulpturparken Blokhus? – Så byder vi dig hjertelig velkommen og et stort tillykke med gratis entré. Ved vores Velkomstcenter og billetluge, viser du blot gyldigt billedlegitimation.  Vi ønsker dig og dine gæster en fantastisk fødselsdag i vores 20.000 m2 store skulpturpark.