Magisk Jul

Husk coronapas for at besøge restaurant og café samt Magisk Jul

Mere end 2 million julelys & Julemarked

Lyd- & lysshow kl. 16,17,18,19 & 20

 


Magisk jul i Skulpturparken Blokhus

Glæd Jer til endnu en eventyrlig og magisk jul med julelys- og lydshow i Skulpturparken fra den 6. november 2021. Der er god plads og højt til himlen i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus, som igen byder på en eventyrlig oplevelse, hvor parkens bygninger, træer og haver er pyntet i et strålehav af tusindvis af lysdekorationer og mere end 2 million julelys. I kan også gå på opdagelse mellem et stort krybbespil, julemand i kanen, Europas længste lysende juletunnel, en kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, smukke guldkareter, blinkende julestjerner, kærlighedstræ med røde julehjerter og meget, meget mere.

Lyd & Lysshow hver dag kl. 16,17,18,19 & 20
Julemarked har åbent hver dag kl. 15-20


Dette års store og smukke sandskulpturer, formet efter Noas Ark, bliver desuden lyst op med kulørte julelys, som skifter farve, og parkens andre enestående kunstværker og skulpturer er flot forenet med den unikke juleudsmykning. Den over 20.000 m2 store skulpturpark emmer ganske enkelt af ægte julehygge i absolut særklasse.

Julemenu i Caféen & Orangeriet

Fra 6. november serveres alt fra juleanretning med julelækkerier til juleplatter og fristende vinterretter og burgere i caféen. 

Se hele julemenu-kortet her

Book bord i caféen & Orangeriet


Magiske øjeblikke

Hyggeligt julemarked

Julemarked 

Der er 15-20 julebutikker – hvor I kan gå på opdagelse blandt kunsthåndværk, jernskulpturer, pileflet, brugskunst, julens specialiteter, planter, dekorationer og lys fra kl. 15-20. Her er også masser af julemusik, julestads, juleknas og delikatesser. Slut julehyggen af med et imponerende lysshow, som foregår hver aften kl. 16,17,18,19 og 20.

16 julehytter

 

Juleinspiration

 

Juleshopping

 

Åbent kl. 15-20

 


Tusindvis af funklende lamper og dekorationer og mere end 2 millioner lyspunkter glimter i Skulpturparken i Blokhus for 5. år i træk -  og skaber lys i det kolde vintermørke i november og december.


 


 


 


 

Magisk Jul

Magisk Jul

Åbent 6. nov til 30. dec 2021


Læs mere
Spring køen over

Spring køen over

Køb onlinebilletter


Læs mere
Det smager

Det smager

Se vores julemenu


Læs mere