Sandskulptur Festival

Sandskulptur Festival


Lęs mere
World's Biggest Sandcastle Blokhus

World's Biggest Sandcastle Blokhus


Lęs mere
Fester & Selskaber

Fester & Selskaber


Lęs mere
Events & Aktiviteter

Events & Aktiviteter


Lęs mere
Magisk Jul

Magisk Jul


Lęs mere
Fester & Selskaber

Fester & Selskaber


Lęs mere
Bus- & Gruppebesøg

Bus- & Gruppebesøg


Lęs mere
Cafe & Restaurant

Cafe & Restaurant


Lęs mere
World's Biggest Sandcastle

World's Biggest Sandcastle


Lęs mere

Fortællingerne bag sandskulpturerne

NOAS ARK

"Menneskene på jorden bliver mere og mere onde. Derfor beslutter Gud at sende en stor flodbølge, der kan udslette livet på jorden. Han fortæller dog Noa, at flodbølgen kommer, og råder Noa til at bygge en ark. Noa skal medbringe sin familie og et par af hver dyreart til båden. Det lykkes Noa og sin familie samt dyrene i arken at overleve, da den omfattende flodbølge, som også kaldes syndfloden, kommer. Da det klarer op igen, sætter Gud en regnbue på himlen som et løfte til Noa om, at ingen oversvømmelse nogensinde skal ødelægge hele jorden igen."

Læs om de 10 sandskulpturer i 2021 herunder

GIRAFFER

Mindre uro

Anique Kuizenga har udvalgt girafferne til at komme ombord på Arken. En hun og en han. De er imponerende, har en beundringsværdig lang nakke og kan måske se ind i fremtiden.


 

HIMLENS FUGLE

Jorden bliver tør

Edith Van de Wetering har fokuseret på ravnen - som ikke fandt tørt land og duen som siden skulle vise sig at give Noa håb.


 

UD AF JUNGLEN

Kan du finde dem?

Fra junglen kom to frøer, to fugle med lange haler, to søde aber, to dovne katte. En sød elefant og en stor slange ombord på arken.


 

KRYBDYR

I flokkevis

Dyrene kom i flokkevis, to og to. På sandskulpturen findes flere - heriblandt kamæleonen som er ved at fange guldsmeden. 


 


 

ARKEN

Støder på Ararat

Wilfred Stijger har lavet en sandet fortolkning over, at Arken har ramt bjerget Ararat.


 

SYNDFLODEN

Hold fast i håbet

Noas Ark handler om en stor katastrofe, stor redning og en ny begyndelse. Det er håbefuldt og det samme er sandskulpturen.


 

TRUEDE DYREARTER

Hvis bare…

Panda, sort næsehorn, orangutang, oceanisk hvidtippede haj – nogle af verdens truede dyrearter. Er vi i stand til at passe på dem?


 

NOA OG FAMILIEN

Jeg opretter en pagt med dig

Dette er Noas historie. Han lavede en pagt med Gud om at han sammen med sin kone og tre sønner kunne gå ind i arken


 

 


DE GRISE

Vil du virkelig ombord?

Efter syndefaldet får Noa og hans familie lov til at spise dyr. Tror du, at grisene var gået ombord på arken, hvis de havde vidst, at mennesker nu om dage associerer dem med lækker og sprød bacon?


 

ELEFANTERNE

De kom ikke ombord

Arken var ikke så stor, at alle dyr kunne komme ombord. De fleste dyr, som var efterladt, måtte i stedet svømme. Hvis de ikke kunne svømme eller flyve, ville de dø. Tror du, at elefanter kan svømme?