Sandskulptur Festival

Cafe & Restaurant

World's Biggest Sandcastle

Lęs mere

Èn af de bedst besøgte attraktioner i Nordjylland

i ’Top 50’ i Danmark

"Det skulle jo bare være en Sandskulptur Festival, men med tiden har vi udviklet stedet til også at omfatte en 20.000m2 stor skulpturpark, indendørs oplevelser, en selskabsforretning,  flere kunstbutikker og en hyggelig café - på hvad der var den gamle Friskole" - Indehaver John Andersen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 88443388 eller via e-mail til mail@kulturhusetblokhus.dk

Skulpturparken Blokhus

• Udendørs park på over 20.000 m2, hvortil der er adgang mod billetkøb i Kulturhuset velkomstcenter.
• Danmarks måske største skulpturudstilling i bl.a. sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze.
• Indeholdende sansehaver, smuk beplantning, et hav af blomster - med hyggekroge og borde/bænke.
• Opdelt i sandskulpturplads med boder, strandhave, cirkelhave, skovhave med sø samt arkadebyggeri.
• Der forefindes nyere grill-pavillon, skovpavillon, pergola samt udstillingsboder i parken.
• Legeområder for børn er placeret rundt omkring i parken.
• Løbende events og aktiviteter arrangeres året rundt (dog er parken lukket i januar kvartal).

"Jeg etablerede Sandskulptur festivalen på sportspladsen ved den tidligere Hune Friskole,  nabo til Gateway Blokhus i 2013" - Indehaver, John Andersen.

Kulturhuset Blokhus

• Indendørs Oplevelsescenter på ca. 2.000 m2. Totalrenoveret og tilbygget i perioden 2013-2019.
• Velkomstcenter / reception på 250 m2.
• Inspirerende kunstbutik med et stort udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst.
• Et helt unikt spise- og mødested.
• Café, Orangeri samt flere individuelle møde- og selskabslokaler.
• Indendørs skulpturudstilling & vægmalerier.

Arkade Butikker

• Indendørs butiksområde på 650 m2, placeret i selve parken - alt er nyopført i 2019.
• Et stort udvalg af lokal brugskunst, figurer, keramik, glas, malerier m.m.
• Varierende butikker og skiftende udstillinger.
• Fokus på lokale kunsthåndværkere og kunstnere.
• Arkade Café med lette anretninger.
• Tillige 216 m2 selvstændig toiletbygning med tilhørende depotrum, nyopført i 2019.

Selskabs- og mødelokaler

• ”Koncertsalen” med plads til ca. spisende 400 gæster, og plads til det dobbelte ved biografopstilling.
Den store sal indeholder tillige stor scene, med alt i lys- og lydanlæg samt projektoranlæg m.v.
• ”Klitstuen” med plads til ca. 70 spisende gæster.
• ”Havestuen” med plads til ca. 25 spisende gæster.
• ”Vestkysten” med plads til ca. 80 spisende gæster.
• ”Orangeriet” med plads til ca. 144 spisende gæster.
• ”Caféen” med plads til ca. 40 spisende gæster.

Webshop

Shop online noget af Danmarks mest spændende kunst, unika og helt specielt udvalgte varer fra både ind- og udland.

VELKOMMEN
til oplevelser med kunst, kultur og gastronomi - i gåafstand til bylivet, skov, strand og vand.

Vi tilbyder gæsterne over 3.000 m2 topmoderne bygningsfaciliteter,
beliggende på godt 30.000 m2 grundareal
med handicapvenlighed overalt - ude som inde - og med
350 gratis egne p-pladser udenfor døren og lige op ad naturen.