Bus & gruppemenuer

Vi har tilpasset helt unikke menuer kun til bus- og gruppebesøg

Sandskulptur Festival

Har du styr på årets tema for  Sandskulpturfestivalen?

Åbent marts - december

Havets Stemme

Oplev en kunstudstilling. En blomsterudstilling. En kærlig for naturen. Alt sammen i den helt store nyhed for 2024: Havets Stemme. Skabt af  én af Danmarks mest anerkendte blomsterkunstnere, Johnny Haugaard & Blomstermandens venner. Kan opleves frem til 19. oktober. Udstillingen er inkl. i entréen til Skulpturparken Blokhus. 

Om

Kulturhuset & Skulpturparken har det hele. Et oplevelsescenter, hvor der er højt til himlen og plads til alle uanset alder. 

Kunst, kultur, god mad og skulpturer er i fokus - smukt beliggende mellem skov og strand. Er I over 30 personer tilbyder vi endda fordelagtige rabatter. 


Oplev Danmarks måske nok smukkeste og største skulpturudstilling, og lad Jer friste i et inspirerende univers af kunst, keramik og unika.

Kontakt os

Har du spørgsmål til din udflugt til Skulpturparken?


Parkbesøg uden bespisning - ca. 1.5 time
Parkbesøg m/ bespisning - ca. 3 timer
Parkbesøg m/ foredrag og bespisning - ca. 3,5 timer

2 millioner julelys

Gynger, rutsjebaner, vipper, ridderborg, hoppepude, skakspil, keglespil, “jorden er giftig” bane og en kæmpe sandkasse hvor I kan bygge jeres egne skulpturer.

Skulpturparken byder på hyggekroge, sansehave, sø, og har også et højt udkigstårn, hvor i kan se hele parken fra oven. Se mere om entrépriser her. 

 Når du besøger Skulpturparken Blokhus er der masser at opleve. Vi har samlet praktisk praktisk info om Skulpturparken her. 

Kunstbutik

Her kan du opleve et stort og inspirerende udvalg af kunst, by hand og unikke gaveartikler. Butikken repræsenterer derudover omkring kunsthåndværkere fra Danmark og udlandet indenfor blandt andet keramik, glas, malerier,  smykker, unika og brugskunst af høj kvalitet.

Når du besøger Skulpturparken som gruppe, kan du også få stillet sulten i Caféen & Orangeriet. Her nydes maden  i vores festsale eller Orangeri. Kun et stenkast fra fuglefløjt, blomstrende sansehaver og kunst for millioner. 

Temaet for Blokhus Sandskulptur Festival er Verdens Vildeste Opdagelser. Glæd dig til at se 10 imponerende sandskulpturer, der alle vil begejstre med deres tonstunge størrelser og millioner af detaljer.