Sammensæt selv din menu. Tallerkenanrettet, fadserveret eller som buffet.
1. Hønsesalat med stegte ananas på bund af sprød salat med bacon. Kr. 99,-
2. Serranoskinke med melon, salat med balsamico creme. Kr. 99,-
3. Tarteletter med høns i asparges. Kr. 99,-
4. Røget unghane med estragon mayo og marineret salat. Kr. 99,-
5. Varmrøget laks med peberrodscreme, salat og syltede fennikel. Kr. 115,-
6. Klassisk rejecocktail af friske rejer og alt tilbehør. Kr. 115,-
7. Tunmousse med rejer, asparges og salat. Kr. 115,-
8. Tapas tallerken med 3 små anretninger, efter kokkenes valg. Kr. 145,-
9. Fiskesymfoni med 4 slags fisk efter sæson. Kr. 175,-
Hertil brød og
smør.
Min. 12 personer eller efter aftale.
Såfremt menuen ønskes serveret som ta’ selv buffet, tillægges der kr. 75,- pr. couvert.
10. Glaseret landskinke med årstidens garniture, flødekartofler samt flødeskysauce. Kr. 190,-
11. Helstegt grisekam, æbler med ribsgelé, rødkål, svesker, franske kartofler,
hvide og brunede kartofler og flødeskysauce. Kr. 190,-
12. Grisekam stegt som vildt med årstidens garniture, hvide kartofler, waldorfsalat og flødeskysauce. Kr. 190,-
13. Klassisk hamburgerryg med årstidens garniture, persillekartofler og aspargesflødesauce. Kr. 190,-
14. Gammeldags oksesteg af ungkvæg med bønner, waldorfsalat, tyttebær,
hvide og brunede kartofler og skysauce. Kr. 190,-
15. Rosastegt oksefilet eller kalvefilet med årstidens garniture, smørstegte petitkartofler og rødvinssauce. Kr. 250,-
16. Rosastegt kalvemørbrad eller oksemørbrad med årstidens garniture,
krydrede petitkartofler og kraftig flødeskysauce. Kr. 275,-
Såfremt menuen ønskes serveret som ta’ selv buffet, tillægges der kr. 75,- pr. couvert.
Min. 12 personer eller efter aftale.
17. Husets Trifli efter sæson. Kr. 95,-
18. Gammeldags æblekage med makroner og flødeskum. Kr. 95,-
19. Hjemmelavet islagkage surprise med frisk frugt. Kr. 125,-
20. Pære Belle Helene. Vaniljesyltede pærer med et twist af rødvin, hjemmelavet flødeis og chokoladesauce. Kr. 125,-
21. Dessert symfoni med kage, is og frugt. Kr. 135,-
22. Gateau Marcel - verdens bedste chokoladekage med chokolademousse, sorbet is og friske bær. Kr. 125,-
23. Klar hønsekødssuppe med kød- og melboller. Hertil flutes. Kr. 95,-
24. Flødelegeret aspargessuppe med kødboller. Hertil flutes. Kr. 95,-
25. Karrysuppe med hønsekød, piment og ris. Hertil flutes. Kr. 95,-
26. Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat, rugbrød og surt. Kr. 95,-
27. Tarteletter med høns i asparges. Kr. 95,-
28. Hotdogs med røde pølser og alt det klassiske tilbehør. Kr. 115,-
29. 2 slags hjemmelavede tærter med mix salat og creme fraiche dressing. Kr. 115,-
30. Chefkokkens pålægsplanke. Hertil brød og smør. Kr. 195,-
Forretter fra nr. 1-4. Hovedretter fra nr. 10-14. Desserter fra nr. 17-20.
3 retters menu med forret, hovedret og dessert.
Velkomstdrink samt øl, sodavand og husets gode vine ad libitum i 6 timer.
Derefter kr. 89,- pr. person pr. time. Kaffe/te med småkager eller kransekagekonfekt.
All Inclusive til specialpris kr. 700,- pr. person
Start med et dejligt glas bobler
Menuen er en valgfri 4 retters eksklusiv menu - sammensæt selv eller ta' på rejse i køkkenchefens univers.
Til menuen serveres udsøgte vine fra spændende producenter.
Efter middagen serveres kaffe, avec og Irish coffee samt lækker kransekage.
Drikkevarer ad libitum; med øl, vand og vin i 6 timer.
Derefter kr. 89,- pr. person pr. time.
Valgfri natmad.
All Inclusive - pr. person kr. 1.295,-
Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus A/S, Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus.
CVR-nr: 33396821 © 2024
Tlf.: +4588443388 mail: mail@kulturhusetblokhus.dk