Vigtig viden
eller ligegyldig info

Kørestole: Kulturhuset har 2 stk. kørestole som kan udlånes til gæster på besøg i Skulpturparken. 

Hunde: Hunden må meget gerne komme med i parken. I skal bare have en snor på Jeres dejlige firbenede kæledyr, rydde op efter dem og huske at passe godt på dem, så de ikke er til gene for de øvrige gæster.

Parkering: Vi tilbyder gratis parkering til vores gæster i Skulpturparken Blokhus. Der er også opsat 8 ladere fra Clever til benyttelse for EL-biler. 

Medbragt mad: Ta' gerne egen madkurv med i vores park. Der er opstillet borde og bænke, så I kan finde skygge og tørvejr, og dermed nyde Jeres medbragte mad og kaffe.

Online billetter til Skulpturparken: Det er i nogle perioder billigere at købe billetter online - men billetterne kan også sagtens købe i vores butik ved ankomst. Køber du billetterne online, skal du huske på, at de ikke kan refunderes ved fx. sygdom eller dårligt vejr. 

Rabatter: Vi har ikke medlemsrabatter, senior-rabatter eller lign. Vi har grupperabat ved min. 30 gæster og så har vi vores online rabat. Dertil er der helt særlige aftaler for selskabsbilletter ved afholdelse af fest i Kulturhuset. 

Fri adgang til Kulturhuset Blokhus: Det kræver adgangsbillet at besøge Skulpturparken, men der er naturligvis fri adgang til Kulturhusets Kunstbutik, Café & Orangeri.