Festbuffeter

Vores festbuffeter er det mest populære valg til fester i Kulturhuset. Se de 3 spændende varianter her.

Anretninger af festbuffeter

Forretterne er portionsanrettet på tallerken, hovedretterne på ta' selv buffet og desserterne på ta' selv buffet.

Festbuffet 1

 
Forretter

Skaldyrssalat i croissant med citron og urter

Røget unghanebryst med estragonmayo

Tunmousse toppet med rejer og asparges

Salat med syltede rødløg, saltmandler, tomat, tranebær, kål - toppet med crudite

 Hertil brød & smør

Hovedretter

1 mix salat efter sæsonens grønt med dressing

Rosastegt kalveculotte

Grisemørbrad  a lá creme

Flødekartofler

Krydrede petit kartofler

Bagte rodfrugter med ristede sesam


Desserter

Ostebord med kiks, solbærsyltetøj og tilbehør 

Minikager med topping

Chefkokkens hjemmelavet is

399,-

Børn -50% (3-12 år)

Endnu flere festbuffeter

Festbuffet 2

Forretter

Hønsesalat i croissant med bacon og ananas

Varmrøget laks med peberrodscreme - med urter og sprødt

Serranoskinke med melon og persillepesto med "Gammel Knas ost"

Salat med syltede rødløg, saltmandler, tomat, tranebær, kål - toppet med crudite

 Hertil brød & smør


Hovedretter 

1 mix salat efter sæsonens grønt med dressing

Glaseret skinke 

Flødekartofler

Rosastegt kalveculotte

Krydrede petit kartofler

Stegte bønner med bacon og perleløg 

Husets port- & rødvinssauce  


 Desserter

Chefkokkens hjemmelavet is 

Minikager med topping

Frugt fad


389,-

Børn -50% (3-12 år)

Festbuffet 3

Forretter

Håndpillede rejer med citron og mayo

Røget grisemørbrad med brombærs vinaigrette og ristede valnødder

Husets laksemousse med urter og frisk lime

Salat med syltede rødløg, saltmandler, tomat, tranebær, kål - toppet med crudite

 Hertil brød & smør

 Hovedretter

1 mix salat efter sæsonens grønt med dressing

Fyldt kyllingebryst rullet i sprød bacon 

Husets paprikasauce

Grisekam stegt som vildt 

Waldorfsalat 

Flødeskysauce

Sprøde sesamkartofler

Desserter 

Minikager med topping

Frugt fad

 379,-
Børn -50% (3-12 år)

Festmenuer

Vil du hellere have portionsanrettede menuer? Er du mere til en traditionel menusammensætning?