Genbrugsfestival

23. marts - 31. marts 2024 kl. 10-17 alle dage

Kan du se muligheder i at give gamle ting nyt liv - og lave et kunstprojekt der udnytter genbrugsmaterialer? Så er det dig vi leder efter.

Vi præmierer de store udendørs værker. Vær' med til at stemme på festivalens flotteste værker
1. pladsen præmieres med intet mindre end kr. 10.000,-
2. pladsen præmieres med kr. 5000,-
3. pladsen præmieres med kr. 1000,-

I påsken 2024 afholder Skulpturparken Blokhus ”GENBRUGSFESTIVAL”, hvor vi netop nu søger efter kunstnere, der kan lave værker eller allerede har værker til udstilling i Skulpturparken HELE påsken.

Kunstinstallation

Vi håber på at kunne samle gæsterne om kunstinstallationer med noget på hjertet. Kun fantasien sætter grænser og eneste krav er, at det skal passe under tema-rammen der hedder: GENBRUG MED NYT LIV.

Kunstværket skal være færdigt og opsat i Skulpturparken fredag den 22. marts 2024 og vil være synlig for gæsterne frem til og med søndag den 31. marts. Der er mulighed for at bygge og samle værket i selve Skulpturparken fra den 21. februar frem til den 22. marts.

Gratis

Det er gratis at udstille i påsken. Du sender en kort motiveret ansøgning med beskrivelse af kunstprojektet - og så udvælger vi kunstnerne. Du må også gerne sælge din kunst. Placering af værker aftales indbyrdes.

Det er valgfrit om du selv ønsker at deltage og fortælle om din kunst under udstillingen – MEN der skal være en beskrivelse af din kunst og dig som kunstner tilknyttet dit/dine værker. Dette udfærdiger vi – men fotos samt tekstbeskrivelse skal fremsendes inden 21. februar 2024.WinterGarden Udstilling

Har du unikke produkter, har vi udstillingen!

Over 2 forrygende dage i vores indendørs Koncertsal, 9.-10. marts, har du mulighed for at sælge og eksponere dine varer over for et købestærkt og kvalitetsbevidst publikum i Kulturhuset Blokhus.

Udstillingen byder på mange udstillere med produkter indenfor:

Have & Blomster
Bolig & Design
Mode & Kunsthåndværk

Ønsker du at deltage?

Send os en mail med en kort beskrivelse af dig og dine varer. Så indgår du i vores udvælgelse. Det koster kr. 500 at udstille begge dage. Disse skal betales 14 dage forud for afvikling.


Skulpturparken

Udstillingsperiode: År 2024 +

Ansøgningsfrist 15. marts.

Ansøgninger sendes til: mail@kulturhusetblokhus.dk

Emne: OPEN CALL efterfulgt af kunstnernavn

Sådan gør du: Venligst send os dit kunstner CV. indeholdende navn, e-mail, mobil nr., adresse og fødselsdato. I beskrivelsen fortæller du, hvilket felt din kunst er inden for: Skulptur, installation, materiale og forventet størrelse.


APPLICATION FOR PARTICIPATION - IN ENGLISH

Period of Exhibition: 2024 +

Deadline of application 15.th of March

Applications can be submitted to: mail@kulturhusetblokhus.dk

Topic: OPEN CALL application – art exhibition

How to: You will have to describe personal data: phone number, email, address - and artist resume. In description tell which field your art is in: Sculpture, Installation, Material and expected size(s).


OpenArt Festival No. 01

13.-14. april kl. 12-16

Kunne du tænke dig at vise eller performe din kunst til OpenArt Festival No.01 – så læs mere her:
Formatet og genren skal passe efter temaet: Kunst & Kreative Kreationer

Hvad?

OpenArt Festival er et nyt koncept i Skulpturparken i 2024. Det handler om, at vi gerne vil være med til at promovere kunst og kreative kreationer helt gratis. Kunst skal være tilgængeligt.

Vi giver derfor hobby-kunstneren, såvel den autodidakte og måske endda helt kendte kunstner mulighed for at vise deres projekter i et trygt rum. Det kan være alt fra keramikeren der viser din kunst frem til kunstneren der kommer med sit maleri og staffeli under armen. Begrænsninger er der ingen af – KUN at man selv skal medbringe inventar/bord/stole/staffeli eller lignende og finde sig en ”plet” at placere sig på i Skulpturparken.  Formålet er at skabe anderledes møder med kunsten og kunstnere selv.

Ønsker du at deltage?

Send os en mail med en kort beskrivelse af dig og din kunst. Så indgår du i vores udvælgelse. Det er gratis at deltage som udstiller.


I Koncertsalen 

Kunst i Blokhus

17.& 18. februar 2024 kl. 10-17 begge dage

Kulturhusets Koncertsal er fyldt med kunstnere indenfor rammerne; keramik, malerier, jern, unika, glaskunst og mange flere. Kulturhuset Blokhus skaber eventen i samarbejde med Lions Club Hvetbo & Lions Pandrup - og det er også herigennem du laver ansøgning til at deltage. Der kan bookes store og små stande.