WinterGarden Udstilling

9. & 10. marts 2024 kl. 10-17 begge dage

Få inspiration til dit Orangeri, din pergola, din overdækkede terrasse – ja, endda din have der snart står i fuldt flor. Her har vi samlet nogle stærke udstillere der både viser alt lige fra møbler til kunst og haveartikler. Således er det inspiration til alt fra haven til bolig og indretning.

23. marts - 31. marts 2024 kl. 10-17 alle dage

I påsken 2024 afholder Skulpturparken Blokhus ”GENBRUGSFESTIVAL”, hvor vi udstiller værker og kunst med noget på hjertet, der alle er lavet med genbrugsmaterialer efter temaet: ”Genbrug med nyt liv”.

Foruden de smukke værker er der også mulighed for at gøre en god handel i parken, hvor der bl.a. er salg af luksuslopper, værker og genbrug.

13.-14. april kl. 12-16

Denne weekend kan du møde alt fra fritidskunstnere til up coming- & etablerede kunstnere, der alle udstiller deres værker rundt omkring i Skulpturparken. Der udstilles bl.a. fotografier og malerier samt keramik og masser af andre kreative kreationer.

5.-7 & 12.-14. samt 19.-21. april 2024 kl. 10-17

Fredag til søndag i perioden 5. - 21. april er der ekstra åbent i Skulpturparken, hvor gæsterne har mulighed for tage på kunstvandring – og se de imponerende værker lavet i glas & spejle - fint integreret blandt parkens træer og bede.

Sandskulptur Festival

Officiel indvielse 28. april 2024

Cafe & Orangeri

Alle retter på cafémenukortet

17., 18. & 19. maj 2024 kl. 10-17

Denne weekend inviterer vi gæsterne indenfor i vores Café & Orangeri og tilbyder KØB 2 & BETAL for 1 alle retter på menukortet. Vi vil nemlig så gerne, at i kommer og smager på alle vores nye såvel klassiske menuer.

(Tilbuddet gælder ikke take away).

CLAY - keramikudstilling

En spændende weekend - et møde med keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Der er flere end 20 udstillere, som viser, sælger og fortæller om deres kunsthåndværk.
Gratis entré
Kulturhuset Blokhus i samarbejde med Lions Club Hvetbo & Lions Pandrup

Vestkysten

Udsigt til fest

13.-15. & 20.-22. september 2024 kl. 10-17 alle dage

Få inspiration til din næste fest, hvad enten der er tale om bryllup, fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller børnenes konfirmation. - Vi elsker at pynte, og derfor præsenterer vi forskellige og smukt opdækkede festborde og giver vores gæster inspiration til drømmefesten. Du kan også booke festsamtale med vores personale.

12.-13. oktober 2024 kl. 10-17 begge dage

Oplev ”Kunst i Blokhus”, som byder et væld af udstillere med lækkert dansk kunsthåndværk og design indenfor; malerier, fine art, unika design, skulpturer, keramik, glaskunst og meget mere. Kunst i Blokhus fungerer på én gang som scene og formidlingsplatform for kunsthåndværk og design i Kulturhusets sale.

Kulturhuset Blokhus i samarbejde med Lions Club Hvetbo & Lions Pandrup

Sulten?

Uden mad & drikke, duer helten ikke. Spring ombord i vores populære Blokhus Tartelet eller nyd vores skønne Blokhus hapsere No. 1 & 2