Udstilling af Johnny Haugaard og Blomstermandens venner fra 25. maj.

Jazz & Relax

På lørdag 25. maj kl 13-15 gæster Salvador Olmos og Andreas Schmitz terrassen med deres fantastiske jazz musik.. Vi kalder det Jazz & Relax for når i har begivet Jer rundt blandt 25 udstillere til Garden Festival & oplevet udstillingen ”Havets Stemme”, Danmarks Eneste Voksmuseum, Spejleudstilling og Blokhus Sandskulptur Festival - så kan det nok tænkes, at et glas liflige bobler og et ”Jeg-er-lækker-sulten-Kagetårn” kan friste.

Skulpturparken

Garden Festival 2024

25. & 26. maj kl. 11-16 begge dage.
   2 dage med fokus på haveoplevelser. Der bliver mere end 20 lækre udstillings- og salgsstande, smagsprøver og masser af havehygge.

Skulpturparken

Sommerudstilling

Ta’ på kunstvandring – og se funny mirrors og spejlkugler - fint integreret blandt parkens træer og bede.

Sandskulptur Festival

10 imponerende sandskulpturer skabt efter temaet: "Verdens Vildeste Opdagelser".

Hele dagen

Far spiser til 1/2 pris

Forkæl din far med en lækker mad på Fars Dag, den 5. juni (Grundlovsdag).

På denne specielle dag tilbyder vi
50% rabat på alle retter
på cafémenukortet til alle fædre.

Gratis entré.

Internationalt Marked
Mandag 15. juli - søndag 21. juli (uge 29)

Open Air pop-up marked med mere end 20 skønne boder med delikatesser,  specialiteter og europæisk håndværk fra hele Europa; på p-pladsen ved Kulturhuset Blokhus.

Hune Day & Night
Mandag 15. juli

Glæd Jer til Hune Day & Night i og omkring Skulpturparken Blokhus. Vi har et spændende program klar til Jer.

Vestkysten

Udsigt til fest

13.-15. & 20.-22. september 2024 kl. 10-17 alle dage

Få inspiration til din næste fest, hvad enten der er tale om bryllup, fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller børnenes konfirmation. - Vi elsker at pynte, og derfor præsenterer vi forskellige og smukt opdækkede festborde og giver vores gæster inspiration til drømmefesten. Du kan også booke festsamtale med vores personale.

Kulturhuset

12.-13. oktober 2024 kl. 10-17 begge dage

Oplev ”Kunst i Blokhus”, som byder et væld af udstillere med lækkert dansk kunsthåndværk og design indenfor; malerier, fine art, unika design, skulpturer, keramik, glaskunst og meget mere. Kunst i Blokhus fungerer på én gang som scene og formidlingsplatform for kunsthåndværk og design i Kulturhusets sale.

Gratis entré.

Kulturhuset Blokhus i samarbejde med Lions Club Hvetbo & Lions Pandrup

Sulten?

Uden mad & drikke, duer helten ikke. Spring ombord i vores populære Blokhus Tartelet eller nyd vores skønne Blokhus hapsere No. 1 & 2