Havets Stemme

Udstilling af Johnny Haugaard & Blomstermandens venner

Nyhed 2024

Byd velkommen til et helt nyt univers skabt af naturens kræfter

Én blomsterkunstner og flere end 100 frivillige skaber i maj 2024 udstillingen: "Havets Stemme" i Skulpturparken Blokhus. 

En energisk og kreativ mand fra Nordjylland - med andre ord en excentrisk blomstermand, 100 frivillige fra hele landet, Cirkelhaven i Skulpturparken... fortryllende og langt ind i den store indendørs sal, tusindvis af blade, blomster, finurlige kunstværker samt lyd og lys er blot nogle af de ingredienser, der tilsammen skaber én af årets nyheder i Blokhus. I Nordjylland. I Danmark. 

Indendørs og udendørs 

Åbner i Skulpturparken 25. maj 2024 kl. 11.00. 
Entré er indeholdt i billetten til Skulpturparken. 

Johnny Haugaard

Det bliver en ny udstilling. En udstilling der går i hjertet, en udstilling som taler til sjælen. Vi hylder vores nye Konge - og vi ære vores jord. En oplevelse for hele familien. Udstillingen er skabt af de bedste og kreative frivillige og undertegnede.

Fotos fra Havets Stemme i Blokhus

 

Tak for samarbejdet

Feriepartner Blokhus

Feriepartner Blokhus  støtter den lokale oplevelse, der tilfører værdi til både feriegæster og lokale i Blokhus, gennem udstillingen: "Havets Stemme".

Frivillige

Frivillige hænder, hoveder og varme hjerter, der i ugevis er med til at bygge udstillingen op og er i sving med blandt andet at dekorere, formidle kontakter og bygge

Fleron Fotografi

Fleron Fotografi - med Fotograf Betina Fleron i spidsen er med til at skabe mindeværdige oplevelser omkring udstillingen: "Havets Stemme". 

Overnatning

Hune-Blokhus Hotel og Vandrehjem er behjælpelige i samarbejdet med at sikre overnatning til de mange frivillige - ofte med kort varsel. 

Flere på vej

.

Flere på vej

.