Udsigt til Fest

18.-20. februar 2022 / Afviklet

Har du udsigt til fest i den kommende tid? - De kommende år? Så ta' med til ”Udsigt til fest” - og få inspiration til bryllup, fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller børnenes konfirmation. Vi elsker at pynte, og derfor præsenterer vi denne weekend forskellige og smukt opdækkede festborde, viser vores unikke festsale og giver dig inspiration.

Magisk Jul

Åbner 5. nov. 2022

Oplev en eventyrlig og magisk jul i årets mørke måneder - der lyses op af bl.a. 2 million julelys, et strålehav af oplysende figurer og skulpturer og et hyggeligt julemarked med alt lige fra uldvarer og julepynt til søde sager og flot kunst til hjemmet. Denne helt særlige oplevelse er spændende for hele familien - og udfolder sig på intet mindre end 20.000m2.

Mors & Fars Dag

8. maj & 5. juni / Afviklet

Mors Dag og Fars dag er de perfekte dage at give lidt tilbage.

8. maj: Mor får halv pris på entré og halv pris på mad i caféen.

5. juni: Far får halv pris på entré
og halv pris på mad i caféen.

Vi glæder os til at give mindeværdige oplevelser til Mor og Far.... (og resten af familien)

Magisk Julefrokost

Fredag 25. november 2022 / AFVIKLET

KL. 16.00-17.30: ADGANG TIL SKULPTURPARKEN INKLUDERET

KL. 17.30-18.00: VELKOMSTDRINK I KULTURHUSETS KONCERTSAL

KL. 18.00-21.00: JULEBUFFET & HYGGELIG LIVEMUSIK

KL. 21.00-24.00: FEST & DANS MED PARTYBANDET MONTOYA

KL. 24.00-01.00: NATMADEN SERVERES

Pris pr. person kr. 395,- inkl. entré til Magisk Jul, velkomstdrink, julebuffet, musik og dans i koncertalen samt natmad.

Tilkøb drikkevarepakke, pr. person kr. 299,- (indeholder øl, vand og vin ad libitum fra kl. 18.00-01.00). Skal bestilles på forhånd.

Snaps og drinks mv. kan købes særskilt i baren på dagen. Festen afholdes ved langborde.

BOOK ONLINE HER mail@kulturhusetblokhus.dk • ✆ Telefon 88 44 33 88

Til denne julefrokost er der private, foreninger og virksomheder. Passer denne dato ikke jer? Så kan man også booke fester individuelt på andre vilkår og datoer efter ønske.

NYTÅRS TAKE AWAY

Nytårsmenu 2022
En nytårsklassiker på festbordet - og det smager bare eviggodt.

Forret:
Tørsaltet laks med lemoncurt, friseé salat, batge rugbrødscroutons med sesam, hytteost vendt med koldpresset rapsolie, karse og dild.
hertil brød og smør.

Hovedret:
Steak af oksemørbrad, flødelegeret krydret rødvinsssauce, pommes anna, selleri pure, bagte gulerødder og jordskokke chips.

Dessert:
Fragilite med hindbær mousse og hvid chokolade mousse, nøddecrunch, friske bær og skovsyre.

Take away pris for 3-retters nytårsmenu
Pris pr. couvert kl. 395,- (ekskl. gebyr)

Inkl. emballage, pakning og udførlig vejledning

Forudbestilles og forudbetales igennem DinnerBooking senest d. 29/12 kl. 12.00.
Skal afhentes i Kulturhuset Blokhus d. 31/12 mellem kl. 10-12.

BESTILLES ONLINE HER

Kunst i Blokhus

15.-16. oktober 2022 / Afviklet

FERNISERING 15. oktober kl. 10 med borgmester Mogens Gade som holder åbningstale.

Kunst i Blokhus sætter kunsten i fokus i hele Kulturhuset, som denne weekend viser et bredt og varieret udvalg af kunst i de mange festsale, i stærkt samarbejde med Lions Club Hvetbo. Der er entré til huset denne weekend - men denne billet er også adgangsgivende til de 20.000m2 kunstoplevelser i Skulpturparken. Åbent 10-17.

SPECIALPRIS - GÆLDER KUN DENNE WEEKEND! Entrébillet til "Kunst i Blokhus" inkl. Skulpturparken Blokhus: Voksne kr. 100,- / Børn 3-12 år. kr. 50,-

Tilkøb denne weekend en dejlig frokost; Kunstplatte 1, Kunstplatte 2, herligt Stjerneskud eller en skøn børnemenu.

SE KUNSTNERKATALOG HER

Verdens største Sandslot er blevet malet i Ukraines flotte farver

Fra 17. maj

Verdens største Sandslot, som blev opført i 2021, krakelerede i overfladen i forbindelse med frost i vinterhalvåret. Slottet har nu fået udjævnet overfladen, og er blevet kunstmalet i Ukraines flotte blå og gule farver. Maleprojektet er udført af de to hollandske sandskulptører Wilfred Stieger og Edith Wetering samt den australske sandskulptør Kevin Crawford. Kunstværket kan ses resten af året.

Blokhus Træskulptur Festival 2022

4.-6. juni 2022 (Pinsen) / Afviklet

Skulpturparken Blokhus afholder igen i 2022 en spændende Træskulptur Festival. I dagene 4., 5. og 6. juni kommer 3 af Danmarks mest anerkendte trækunstnere og laver én mega stor træskulpturskulptur ud af meterstore egestammer med motorsave. NYHED: I år bliver der skabt én stor og fælles træskulptur - det bliver en helt ny måde at gøre det på, hvor kunstnerne arbejder sammen om én træskulptur ud fra temaet: "De 7 sanser".

Gratis entré

Har du fødselsdag – og ønsker du at fejre dagen i Skulpturparken Blokhus? Så byder vi dig hjertelig velkommen og et stort tillykke med gratis entré. Ved vores Velkomstcenter og billetluge, viser du blot gyldigt billedlegitimation.  Vi ønsker dig og dine gæster en fantastisk fødselsdag i vores 20.000 m2 store skulpturpark.

Åbent dagligt fra kl. 15.00

Køb online billetter

Køb her
Café og restaurant