Events

 

Udsigt til Fest 

18.-20. februar 2022 / Afviklet

Har du udsigt til fest i den kommende tid? - De kommende år? Så ta' med til ”Udsigt til fest” - og få inspiration til bryllup, fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller børnenes konfirmation. Vi elsker at pynte, og derfor præsenterer vi denne weekend forskellige og smukt opdækkede festborde, viser vores unikke festsale og giver dig inspiration.

Hold øje med

Vinter & forår

25% rabat på festmaden i januar kvartal

Magisk Jul

Åbner 5. nov. 2022

Oplev en eventyrlig og magisk jul i årets mørke måneder - der lyses op af bl.a. 2 million julelys, et strålehav af oplysende figurer og skulpturer og et hyggeligt julemarked med alt lige fra uldvarer og julepynt til søde sager og flot kunst til hjemmet. Denne helt særlige oplevelse er spændende for hele familien - og udfolder sig på intet mindre end 20.000m2.

Mors & Fars Dag

8. maj & 5. juni / Afviklet

Mors Dag og Fars dag er de perfekte dage at give lidt tilbage.

8. maj: Mor får halv pris på entré og halv pris på mad i caféen.

5. juni: Far får halv pris på entré
og halv pris på mad i caféen.

Vi glæder os til at give mindeværdige oplevelser til Mor og Far.... (og resten af familien)


 

Verdens største Sandslot er blevet malet i Ukraines flotte farver

Fra 17. maj

Verdens største Sandslot, som blev opført i 2021, krakelerede i overfladen i forbindelse med frost i vinterhalvåret. Slottet har nu fået udjævnet overfladen, og er blevet kunstmalet i Ukraines flotte blå og gule farver. Maleprojektet er udført af de to hollandske sandskulptører Wilfred Stieger og Edith Wetering samt den australske sandskulptør Kevin Crawford. Kunstværket kan ses resten af året. 

 

Blokhus Træskulptur Festival 2022

4.-6. juni 2022 (Pinsen) / Afviklet

Skulpturparken Blokhus afholder igen i 2022 en spændende Træskulptur Festival. I dagene 4., 5. og 6. juni kommer 3 af Danmarks mest anerkendte trækunstnere og laver én mega stor træskulpturskulptur ud af meterstore egestammer med motorsave. NYHED: I år bliver der skabt én stor og fælles træskulptur - det bliver en helt ny måde at gøre det på, hvor kunstnerne arbejder sammen om én træskulptur ud fra temaet: "De 7 sanser".  

 

 

Kunst i Blokhus

15.-16. oktober 2022

Kunst i Blokhus sætter kunsten i fokus i hele Kulturhuset, som denne weekend viser et bredt og varieret udvalg af kunst i de mange festsale, i stærkt samarbejde med Lions Club Hvetbo. Der er entré til huset denne weekend - men denne billet er også adgangsgivende til de 20.000m2 kunstoplevelser i Skulpturparken. Åbent 10-17.

SPECIALPRIS - GÆLDER KUN DENNE WEEKEND! Entrébillet til "Kunst i Blokhus" inkl. Skulpturparken Blokhus: Voksne kr. 100,- / Børn 3-12 år. kr. 50,-

Tilkøb denne weekend en dejlig frokost; Kunstplatte 1, Kunstplatte 2, herligt Stjerneskud eller en skøn børnemenu. 

SE KUNSTNERKATALOG HER


Gratis entré

Har du fødselsdag – og ønsker du at fejre dagen i Skulpturparken Blokhus? Så byder vi dig hjertelig velkommen og et stort tillykke med gratis entré. Ved vores Velkomstcenter og billetluge, viser du blot gyldigt billedlegitimation.  Vi ønsker dig og dine gæster en fantastisk fødselsdag i vores 20.000 m2 store skulpturpark. 


Magisk Firmajulefrokost 

Fredag 25. november 2022

PROGRAM

KL. 16.00-17.30: ADGANG TIL SKULPTURPARKEN INKLUDERET

KL. 17.30-18.00: VELKOMSTDRINK I KULTURHUSETS KONCERTSAL

KL. 18.00-21.00: JULEBUFFET & HYGGELIG LIVEMUSIK

KL. 21.00-24.00: FEST & DANS MED PARTYBANDET MONTOYA 

KL. 24.00-01.00: NATMADEN SERVERES

 

Pris pr. person kr. 395,- inkl. entré til Magisk Jul, velkomstdrink, julebuffet, musik og dans i koncertalen samt natmad.

Tilkøb drikkevarepakke, pr. person kr. 299,- (indeholder øl, vand og vin ad libitum fra kl. 18.00-01.00). Skal bestilles på forhånd.

Snaps og drinks mv. kan købes særskilt i baren på dagen. Festen afholdes ved langborde.

BOOK ONLINE HER mail@kulturhusetblokhus.dk • ✆ Telefon 88 44 33 88

Til denne julefrokost er der private, foreninger og virksomheder. Passer denne dato ikke jer? Så kan man også booke fester individuelt på andre vilkår og datoer efter ønske. 


 


2022: Fra Istid til Nutid

2022: Fra Istid til Nutid

Blokhus Sandskulptur Festival


Læs mere om temaet 2022
Café og restaurant

Café og restaurant

Oplev kunst, musik & fester


Læs mere om Fester & Selskaber
2022: Masser af events

2022: Masser af events

Træskulptur Festival, Kunst i Blokhus, Magisk Jul


Læs mere om events her
Bus- & Gruppebesøg

Bus- & Gruppebesøg

Ta' på udflugt til Skulpturparken


Læs mere om Bus- & Gruppebesøg