Events

Blokhus Sandskulptur Festival

Dagligt fra 25. april 2023 i Skulpturparken Blokhus

Tema: H. C. Andersens Eventyr

I 2023 sender vi gæsterne forbi eventyrlige fortællinger af H. C. Andersen.  Skulpturparken åbner for gæster, der vil følge processen i arbejdet med H. C. Andersens Eventyr, den 25. april 2023.  Der er officiel åbning af festivalen 29. april 2023. 

Læs mere


Blokhus Fiber Beton Skulptur Festival 

Dagligt fra 25. april 2023 i Skulpturparken Blokhus

Tema: Danmarks Dyr

Gigantiske og imponerende fiberbetonskulpturer udformet af kreative og førende kunstnere fra hele verden. Både dette års, og tidligere års, skulpturer kan opleves i parken fra 25. april.

Læs mere

Udsigt til Fest 

16.- 19. februar 2023 &

23. - 26. februar 2023

Har du udsigt til fest i den kommende tid? - De kommende år? Så ta' med til ”Udsigt til fest” - og få inspiration til bryllup, fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller børnenes konfirmation. Vi elsker at pynte, og derfor præsenterer vi forskellige og smukt opdækkede festborde, viser vores unikke festsale og giver dig inspiration.

SE SELSKABSBROCHURE HER

Hold øje med

Vinter & forår

 

Magisk Jul

Åbner 4. nov. 2023

Oplev en eventyrlig og magisk jul i årets mørke måneder - der lyses op af bl.a. 2 million julelys, et strålehav af oplysende figurer og skulpturer og et hyggeligt julemarked med alt lige fra uldvarer og julepynt til søde sager og flot kunst til hjemmet. Denne helt særlige oplevelse er spændende for hele familien - og udfolder sig på intet mindre end 20.000m2.

Mors & Fars Dag

14. maj & 5. juni 2023

Mors Dag og Fars dag er de perfekte dage at give lidt tilbage.

14. maj: Mor får halv pris på entré og halv pris på mad i caféen.

5. juni: Far får halv pris på entré
og halv pris på mad i caféen.

Vi glæder os til at give mindeværdige oplevelser til Mor og Far.... (og resten af familien)


Påskefrokost Buffet i Orangeriet

Serveres kl. 12-15 fra torsdag 6. april - søndag 9. april

Påskefrokost Buffet: Fyldte æg med rejer. Sild med hjemmelavet karrysalat. Laksetatar med røget laks og friske krydderurter. Tunmousse med dild. Stegt fiskefilet med remoulade og citron. Tarteletter med høns i asparges. Kokkens torske-ret. Skidne æg med bacon. Hjemmelavede frikadeller med surt. Påskelam, mintgelé og flødekartofler. Brød og smør. Kulturhusets påskekage. Gateau Marcel med bærkompot og cremefraiche-creme. Særligt for børn: Nuggets, pommes og agurkestave. (Vær opmærksom på, at vi udelukkende serverer vores påskefrokost buffet. Pris ekskl. Drikkevarer).
 

Pr. person 245,-
Børn (3-12 år) 145,-

BOOK BORD HER - eller på tlf. 88 44 33 88


 

Søndagsfrokost Buffet i Orangeriet

Serveres kl. 12-15 søndage fra 21. maj - 22. oktober.

Søndagsfrokost Buffet: Lækre rejer med hjemmelavet mayo-dressing. Hjemmelavede frikadeller med surt. Stegt fiskefilet med remoulade og citron. Tunmousse med dild . Tarteletter med høns i asparges. Varm leverpostej med champignon, sprød bacon og surt. Kalvefilet med årstidens garniture . Fyldt svinemørbrad med årstidens grønt og stegte petitkartofler og svampesauce. 2 slags lækre mix-salater. Brød og smør. Oste, chutney og marmelade. Gammeldags æblekage med makroner . Særligt for børn: Nuggets, pommes og agurkestave. (Vær opmærksom på, at vi udelukkende serverer vores søndagsfrokost buffet. Pris ekskl. Drikkevarer).

Pr. person 245,-
Børn (3-12 år) 145,-

BOOK BORD HER - eller på tlf. 88 44 33 88


Blokhus Træskulptur Festival

3.-5. juni 2023 i Skulpturparken Blokhus

Tema: Danmarks Dyr

I dagene 3., 4. og 5. juni kommer 3 anerkendte trækunstnere og laver flotte træskulpturer ud fra temaet: Danmarks Dyr. Kom og oplev når træskulptørerne lader træspånerne flyve, mens de udformer årets smukke skulpturer med deres motorsave.

(Bemærk at der ekstraordinært er åbent mandag 5. juni).
Træskulpturerne fra sæson 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022 er også udstillet i Skulpturparken.


Kunst i Blokhus

14.-15. oktober 2023 kl. 10-17 i Kulturhuset Blokhus - FRI ENTRÉ

På Kunstudstillingen ”Kunst i Blokhus” finder I bl.a. maleri, keramik, smykker, design, skulptur, miniature-kunst, grafisk unika tryk, monotryk, fine art photography, porcelæn, kobberkunst, tegning og glaskunst.

For besøgende vil der være fri entré til hele kunstudstillingen, café og salgsområde. Der betales normal entré til Skulpturparken Blokhus hvis dette ønskes.

Arrangører: Kulturhuset Blokhus, Lions Hvetbo og Lions Pandrup


Gratis entré

Har du fødselsdag – og ønsker du at fejre dagen i Skulpturparken Blokhus? Så byder vi dig hjertelig velkommen og et stort tillykke med gratis entré. Ved vores Velkomstcenter og billetluge, viser du blot gyldigt billedlegitimation.  Vi ønsker dig og dine gæster en fantastisk fødselsdag i vores 20.000 m2 store skulpturpark. 

  


 


Årskort

Årskort

Mindeværdige oplevelser i et år fra købsdato


Køb online her
Blokhus Sandskulptur Festival

Blokhus Sandskulptur Festival

Tema: H. C. Andersens Eventyr


Åbner 25. april - indvielse 29. april
Magisk Jul 2023

Magisk Jul 2023

Åbner 4. november


Se mere
Café og restaurant

Café og restaurant

Oplev kunst, musik & fester


Læs mere om Fester & Selskaber