Dobbeltkoncert med The Rocking Ghosts & The Lollipops

2. april 2022 i Kulturhusets koncertsal

Glæd jer til en festlig og fornøjelig aften, med den helt rene vare for alle danseglade; nemlig god gedigen popmusik uden dikkedarer…

Koncertstart: kl. 20.00 til kl. 23.00. Pris pr. person: 250,- ekskl. gebyr. Tilkøb 2 retters ”Surprise” koncertmenu fra kl. 18.00 - pr. person kr. 195,-

Udsigt til Fest

18.-20. februar 2022

Har du udsigt til fest i den kommende tid? - De kommende år? Så ta' med til ”Udsigt til fest” - og få inspiration til dit bryllup, din fødselsdag, Jeres jubilæum, sølvbryllup eller børnenes konfirmation. Vi elsker at pynte og derfor præsenterer vi denne weekend forskellige og smukt opdækkede festborde, viser vores unikke festsale og giver dig inspiration.

Hold øje med

Vinter & forår

25% rabat på festmaden i januar kvartal

Magisk Jul

Åbner november 2022

Oplev en eventyrlig og magisk jul i årets mørke måneder - der lyses op af bl.a. 2 million julelys, et strålehav af oplysende figurer og skulpturer og et hyggeligt julemarked med alt lige fra uldvarer og julepynt til søde sager og flot kunst til hjemmet. Denne helt særlige oplevelse er spændende for hele familien - og udfolder sig på intet mindre end 20.000m2.

Mors & Fars Dag

8. maj & 5. juni

Mors Dag og Fars dag er de perfekte dage at give lidt tilbage af al den kærlighed, som de har givet.

Mor får halv pris på entré og halv pris på mad i caféen 8. maj og far får halv pris på entré og halv pris på mad i caféen 5. juni.

Vi glæder os til at fejre mor og far sammen med Jer - og give mindeværdige oplevelser til mor og far.... (og resten af familien)

Indvielse af Blokhus Sandskulptur Festival

1. maj 2022

Nogle af Verdens førende sandskulptører vil fra 19. april begynde at forme de enorme 10 tons tunge sandskulpturer ud fra temaet.
Og skulptørernes arbejde kan følges dagligt fra 19. april og frem til 1. maj. De dygtige skulptører starter med at lave stregtegninger på et stykke papir til at udforme sandskulpturerne. Det er en fantastisk proces at følge. Søndag 1. maj holdes der så officiel indvielse af de imponerede sandskulpturer. – Hvis alt går efter planen, bliver der både musik, taler og festivitas. Så velkommen til sæson 2022 i Skulpturparken Blokhus.

Kunst i Blokhus

15.-16. oktober 2022

Kunst i Blokhus sætter kunsten i fokus i hele Kulturhuset, som denne weekend viser et bredt og varieret udvalg af kunst i de mange festsale, i stærkt samarbejde med Lions Club Hvetbo. Der er entré til huset denne weekend - men denne billet er også adgangsgivende til de 20.000m2 kunstoplevelser i Skulpturparken. Åbent 10-17. Se entrépriser her.

Tilkøb denne weekend en dejlig frokost; Kunstplatte 1, Kunstplatte 2, herligt Stjerneskud eller en skøn børnemenu.

Gratis entré

Har du fødselsdag – og ønsker du at fejre dagen i Skulpturparken Blokhus? – Så byder vi dig hjertelig velkommen og et stort tillykke med gratis entré. Ved vores Velkomstcenter og billetluge, viser du blot gyldigt billedlegitimation.  Vi ønsker dig og dine gæster en fantastisk fødselsdag i vores 20.000 m2 store skulpturpark.

2022: Fra Istid til Nutid

Skulpturparken åbner 19. april 2022