Praktisk Info

Husk coronapas for at besøge restaurant og café samt Magisk Jul 

Gratis parkering

Vi tilbyder gratis parkering til vores gæster i Skulpturparken Blokhus. Der er to store parkeringspladser omkring Kulturhuset og ellers henviser vi til de i øvrigt placerede parkeringspladser i området - og ikke på cykelstien i byen. 

Udlån af kørestole

Kulturhuset har 2 stk. kørestole som kan udlånes til gæster på besøg i Skulpturparken. Kørestolene er lette, handy og nemme at håndtere. Ved lån af en kørestol betales et depositum på kr. 500,- som tilbagebetales ved aflevering.

Medbring madkurv

Ta' egen madkurv med i vores park. Der er opstillet borde og bænke, så I kan finde skygge og tørvejr, og dermed nyde Jeres medbragte mad og kaffe. Cafeen indendørs og Orangeriet er dog forbeholdt husets spisende gæster.

Ta' hund med i parken

Hunden må meget gerne komme med i parken. I skal bare have en snor på Jeres dejlige firbenede kæledyr, rydde op efter dem og huske at passe godt på dem, så de ikke er til gene for de øvrige gæster.

 

Køb af Mad & Drikke

I Kulturhusets Café kan der købes lækker mad og drikke, samt kaffe og kage. Dette kan nydes enten i Cafeen, eller ude i det nye orangeri eller ude under åben himmel i Skulpturparken. 

Besøgets est. varighed

Parkbesøg uden bespisning - varighed ca. 1.5 time
Parkbesøg med bespisning - varighed ca. 2,5 timer
Parkbesøg, foredrag og bespisning - varighed ca. 3 timer. 

Rabatter

Vi  har flere rabat-ordninger. Bl.a. er det gratis hvis du er 90+ eller ledsager. Der er -10% ved grupper på min. 10 og så har vi fordelsaftaler med selskabsgæster. Se mere under priser og åbningstider. 

Må jeg se

Ring gerne på tlf. 8844 3388 og aftal et tidspunkt for besigtigelse af vores selskabslokaler og mødelokaler mv., - og vi er klar til at give dig et godt tilbud på dit næste fest-arrangement eller firma-arrangement i Kulturhuset.

2022: Fra Istid til Nutid

2022: Fra Istid til Nutid

Skulpturparken åbner 19. april 2022

Kulturhuset åbner 10. februar 2022

Kulturhuset åbner 10. februar 2022

Oplev kunst, musik & fester